Krille o Ullis Rallyteam.blogg.se

Vi är ett sambo par med ett stort gemensamt intresse, rally..desto fortare det går desto bättre :P

Skillinge 500

Publicerad 2014-06-29 20:38:51 i Allmänt,

 
Igår var vi och tävlade i Skillinge 500, vädret var inte det bästa, det regnade mesta delen av dagen men roligt hade vi ändå :)
 
Första sträckan var på 1,5 mil, de första km var verkligen dåliga, uppkörda vägar och krokigt så någon vidare fart fick man inte upp sen blev den lite bättre, det kändes inte så bra så vi var inte riktigt nöjda när vi kom i mål.
 
Andra sträckan var desto bättre, en riktigt fin rallyväg rakt igenom, här lyckades vi köra på bästa tid i klassen.
 
 
Därimellan var det dags för service, men bilen hade klarat sig bra så var inte mycket mer o göra än att tanka och äta lite.
Vi hann även med att träffa på Esko Siren på E.S Racing som vi precis köpt nya däck av och prata lite med honom och hans son Adrian.
 
Nu var det dags för sträcka tre, regnigt och lerigt var det men även där lyckades vi köra på bästa klasstid.
 
Vi har även blivit färdiga och skaffat gopro camera så vi kan ta lite incar filmer..det gäller bara o komma på och starta den oxå..helst vid start..första sträckorna kom vi på den när hade kommit i mål och då va det ju lite sent :P
Men till sträcka tre var minnet med oss iaf så vi fick igång kameran och filma lite :D
 
Fjärde sträckan var bara på 3,3 km och asfalt, första gången Krille körde hel asfalt sträcka så var lite nytt för honom men det funkade helt okej.
 
När vi kom fram till femte och sista sträckan var det stopp så vi fick så stå och vänta ca en timme, vilket inte gjorde så mycket för nu var det uppehåll och vi fick tillfälle att prata en massa skit med de andra vilket alltid är lika roligt. 
Vi fick även reda på att vi låg i ledningen så man var ju lite nyfiken på hur det hela skulle sluta.
 
Femte sträckan var näst längst på 1,1 mil och gick bra även den, vi körde på näst bästa klasstiden bara slagen av Martin Tallberg med 0,9 sekunder. Vilket innebar att vi vann :D Yippie :D 
 
Extra roligt för mig eftersom det var min första vinst ihop med Krille :) 
Blev fina pokaler och vi fick även fyra nya däck :)
 
 
Klipp på oss:7:30 in.
 
Tack till Peter Björkhem som var med och skötte servicen och tog bilder och klipp på oss, det uppskattades ! :)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: jasmine

Publicerad 2014-07-05 11:08:48

hej var det roligt att köra rally

Svar: Jaa det är jätte roligt att köra rally
Krille o Ullis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Krille o Ullis

Vi bloggar om vårt gemensamma intresse..rally :) Krille började med folkrace för hmm många år fortsatte med att åka rally tills han själv skaffade sin första rallybil, en golf, 2005. 2007 började han bygga en Volvo 240 som blev klar 2009 som han sedan har tävlat med. Ullis började åka som co-driver i år, 2014 efter sambons övertalningar och blev fast direkt :) Tanken är att köra så många tävlingar vi har tid och råd med :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela