Krille o Ullis Rallyteam.blogg.se

Vi är ett sambo par med ett stort gemensamt intresse, rally..desto fortare det går desto bättre :P

Dackefejden

Publicerad 2014-06-16 22:33:00 i Allmänt,

I lördags körde vi ju Dackefejden i Lessebo, det var fem sträckor på lite över fem mil ss. Allt flöt på bra och vi gjorde inga större misstag, var lite nära en telefonstolpe på ena sträckan men den stod kvar när vi passerat tack o lov ;) 
 
På femte sträckan öppnade sig handskfacket och mobil, lufttrycksmätare och diverse andra saker haglade över oss så vi miste säkert några sekunder på och försöka stänga det men gav upp rätt snabbt :P
 
Vädret var toppen och det var som vanligt spännande att jämföra tider så fort man fick tillfälle. 
 
Jag som bara åkt fem tävlingar tyckte att andra sträckan var jättedålig, bilen skrapade i på många ställen och det kändes typ som man åkte på hela underredet, ett under att bilen höll typ. Krille tyckte däremot att det va inget alls, så jag antar att värre vägar väntar framöver :D
 
Vi slutade som trea i vår klass av nio startande. Det blev inget pris denna gången så vi fick trösta oss med hamburgare och glass i Tingsryd på hemvägen ;) 
 
Ett jättestort tack till Jocke med som är toppen på och sköta servicen till oss :D 
 
 
 
 
Bilderna är inte från Dackefejden utan från SSR tagna av Anders Karlsson.
 
 
 
Klipp på oss: 2:34 in
 
 
Klipp på oss:17:12 in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Krille o Ullis

Vi bloggar om vårt gemensamma intresse..rally :) Krille började med folkrace för hmm många år fortsatte med att åka rally tills han själv skaffade sin första rallybil, en golf, 2005. 2007 började han bygga en Volvo 240 som blev klar 2009 som han sedan har tävlat med. Ullis började åka som co-driver i år, 2014 efter sambons övertalningar och blev fast direkt :) Tanken är att köra så många tävlingar vi har tid och råd med :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela